Koripallo

TERVETULOA KARHULAN VEIKKOJEN KORIPALLOSIVUSTOLLE!

 

Juniorijoukkueisiimme otetaan jatkuvasti uusia junioreita mukaan! Tervetuloa harjoituksiin kokeilemaan miltä koripallo harrastuksena tuntuu!

Koris on vauhdikas ja siisti sisäpeli. Harjoituksissa taidot karttuvat kuin huomaamatta ja laji tarjoaa mahtavia onnistumisen elämyksiä innokkaalle harjoittelijalle. Mukaan ei aluksi tarvitse kuin sisäpelikengät, shortsit ja paidan. Oma pallo ei ole välttämätön.

 

 

 

 

 

Taustaa:

Karhulan Veikoissa on pelattu koripalloa aina 1950-luvulta lähtien. Veikkojen koripallon menestyksekkäintä aikakautta elettiin 1980-luvulla, jolloin juniorityö oli vireää ja edustusjoukkue kolkutteli aina SM-sarjan portteja. 

Juniorityötä käynnisteltiin uudelleen syksyllä 2010 koriskoulun muodossa ja tällä hetkellä harjoitusryhmissä on junioreita useampi kymmenen. C-, mikro- ja minipoikien poikien joukkueet pelaavat alueellisissa sarjoissa ja koriskoululaiset osallistuvat alueella järjestettäviin Pikkususi-turnauksiin. Lisäksi miesten edustusjoukkue pelaa Kaakkoisen alueen II-divisioonassa.

Karhulan Veikot haluaa tarjota lapsille turvallisen ja innostavan ympäristön harrastaa liikuntaa kannustavassa ilmapiirissä. Tärkeitä asioita harjoituksissamme on toisten huomioonottaminen sekä hyvien käytöstapojen opetteleminen. Tavoitteenamme on saada lapset innostumaan liikunnasta ja toimia myös kasvatuksellisessa roolissa kasvunohjaajana vanhempien tukena.