B-tytöt (2000-2001)

KaVe B-tytöt kaudella 2015-2016

B-tytöt lähtee uuteen kauteen kymmenen pelaajan ryhmällä, jossa on vanhemman B-ikäluokan (-99) tyttöjä viisi, ja samoin myös nuoremman B-ikäluokan (-00) tyttöjä on viisi pelaajaa.

Joukkueen pelaajista osalla on ihan kelpo kesäharjoitusrupeama takana, ja sen myötä alkava kausi saattaa olla kehityksen kannalta monella pelaajalla "läpimurtokausi". Suuri osa pelaajista on B-tyttöjen lisäksi mukana naisten joukkueessa pelaamassa 2-sarjaa. Naisten joukkueessa harjoittelu ja peliminuutit siellä antavat varmasti tytöille itseluottamusta ja myös osaamista, mikä voi ammentaa juniorisarjoissa mukavaakin menestystä. Varsinaisesti joukkue ei ole sijoitustavoitetta B-tyttöjen sarjaan ainakaan vielä asettanut, mutta jos asenne harjoitteluun on hyvä, ja halu oppia ja mennä eteenpäin on koko joukkueella, kuten se jo nyt useilla tytöillä näyttää olevan, niin välieriin kurkottaminen voisi olla sellainen hyvä päämäärä.

____________________________________________________________________________

KaVe-BT kaudella 2015-2016 joukkuekuvassa.
Takarivissä vasemmalta: Katariina Heininen, Anniina Salo, Johanna Heinonen, Tuuli Outinen, Sara Kytömäki. Eturivissä vasemmalta: Sanni Pusila, Salla Kurki, Asta Kimmo, Viktorija Dimoska, Roosa Liljeqvist.